Újraszámolták a győri szavazatok negyedét, továbbra is Borkai a befutó

politika
2019 október 18., 09:16
comments 181

Győr 96 választókörzetéből csütörtökig 26-ban végeztek a vasárnapi önkormányzati választásra leadott szavazatok újraszámlálásával, írja a 24.hu a Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Választási Iroda közlésére hivatkozva. A DK, az MSZP, a Momentum, az LMP és a Jobbik alkotta összefogás két képviselője hétfőn kérvényezte a szavazatok újraszámlálását, miután Borkai Zsolt alig 641 vokssal nyert az ellenzéki Glázer Tímeával szemben. Előbbi 19 312, utóbbi 18 671 ikszet kapott.

A szavazatok negyedének átvizsgálása a jegyzőkönyvek szerint érdemben nem befolyásolta az eredményt, csak egy-két szavazateltérést jelentettek mindkét oldal számára.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.