Csodálatos rajongói oldalon élvezheted Paksi Endre legendás részeg koncertjét

INTERNET
2019 október 19., 03:34
comments 164

Őrület, de már 19 éve, 1 hónapja és négy napja, hogy a debreceni Metal Fesztiválon az Ossian és énekese, Paksi Endre bemutatták a magyar poptörténelem legemlékezetesebb koncertjét. Ha nem tudod, miről van szó, nem fogsz érteni egy rakás popkulturális utalást, de ami ennél is rosszabb, kevesebbet fogsz nevetni. (Ízrlítőnek annyit, hogy Paksi Endre nem volt teljesen józan, aminek mindenféle következményei lettek.) Márpedig akinek szombat reggel korán kell kelnie, arra ráfér a nevetés.

Úgyhogy hajrá, itt a Paksiendreidezetek oldal, bökj rá valamelyik klasszikusra, a Lűlöletre, a Márhívóra vagy a Repatarurgyánra és induljon a reggeli nevetés. Csak a családot föl ne verd!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.