Trump mégsem a saját golfklubjában rendezi a következő G7-es találkozót

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Amerikai Egyesült Államok elnöke Twitter-üzenetben reagált szombat este azokra a kritikákra, amik kifogásolták, hogy a floridai golfklubjába szervezi a 2020-as G7 találkozót. Bár a Fehér Ház a csütörtöki bejelentésnél nem tudta eléggé hangsúlyozni, hogy Donald Trump nem keres az eseménnyel, és még reklámcélokra sem használják a helyszínt, az elnök bejelentette:

új helyszín után néznek az esztelen, és őrült 

ellenséges vélemények miatt.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.