Bátran vedd elő a rövidgatyát: a tegnapinál is melegebb, igazi nyár lesz hétfőn

időjárás
2019 október 21., 04:28
comments 43

Forrónadrág vagy csakis a sort? Hosszújjú ing feltűrve, vagy rövidujjú? 

Ezek az eldöntehetlen alapkérdések eddig nem merülhettek fel október 21-én, de ma már más, forró szelek fújnak: hétfőn ragyogó napsütés mellett az ország egyes részein 28 fok is lehet, de sehol sem lesz sokkal hűvösebb. Néhol megélénkülhet a déli-délnyugati szél, de ez nem zavaró lesz, hanem inkább enyhülést hoz az október végi nyárban. 

És ami a legjobb: mégcsak nem is kell azon rettegni, hogy ez az év utolsó szép napja, mert az előrejelzések szerint akár egész héten hasonlóan remek, húsz fok feletti időre számíthatunk.

Úgyhogy ezennel fotópályázatot hirdetek a “Nézzétek, milyen istentelenül meleg van október 21-én” témakörben. Ha mostantól délután kettőig - eddig vagyok műsorvezető - elkapna az ihlet, fotózd le a nyári szettedet vagy a tűzcsapnál hűsölőket vagy bármi ilyesmit - másokat persze csak akkor, ha megengedik - és küldd el nekem a képet, esetleg kis magyarázattal a szily KUKAC 444.hu címre MELEG subjecttel.

Ha ez hozza is el az emberiség végét, most legalább élvezzük ki!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.