Bátran vedd elő a rövidgatyát: a tegnapinál is melegebb, igazi nyár lesz hétfőn

Forrónadrág vagy csakis a sort? Hosszújjú ing feltűrve, vagy rövidujjú? 

Ezek az eldöntehetlen alapkérdések eddig nem merülhettek fel október 21-én, de ma már más, forró szelek fújnak: hétfőn ragyogó napsütés mellett az ország egyes részein 28 fok is lehet, de sehol sem lesz sokkal hűvösebb. Néhol megélénkülhet a déli-délnyugati szél, de ez nem zavaró lesz, hanem inkább enyhülést hoz az október végi nyárban. 

És ami a legjobb: mégcsak nem is kell azon rettegni, hogy ez az év utolsó szép napja, mert az előrejelzések szerint akár egész héten hasonlóan remek, húsz fok feletti időre számíthatunk.

Úgyhogy ezennel fotópályázatot hirdetek a “Nézzétek, milyen istentelenül meleg van október 21-én” témakörben. Ha mostantól délután kettőig - eddig vagyok műsorvezető - elkapna az ihlet, fotózd le a nyári szettedet vagy a tűzcsapnál hűsölőket vagy bármi ilyesmit - másokat persze csak akkor, ha megengedik - és küldd el nekem a képet, esetleg kis magyarázattal a szily KUKAC 444.hu címre MELEG subjecttel.

Ha ez hozza is el az emberiség végét, most legalább élvezzük ki!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.