Bátran vedd elő a rövidgatyát: a tegnapinál is melegebb, igazi nyár lesz hétfőn

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Forrónadrág vagy csakis a sort? Hosszújjú ing feltűrve, vagy rövidujjú? 

Ezek az eldöntehetlen alapkérdések eddig nem merülhettek fel október 21-én, de ma már más, forró szelek fújnak: hétfőn ragyogó napsütés mellett az ország egyes részein 28 fok is lehet, de sehol sem lesz sokkal hűvösebb. Néhol megélénkülhet a déli-délnyugati szél, de ez nem zavaró lesz, hanem inkább enyhülést hoz az október végi nyárban. 

És ami a legjobb: mégcsak nem is kell azon rettegni, hogy ez az év utolsó szép napja, mert az előrejelzések szerint akár egész héten hasonlóan remek, húsz fok feletti időre számíthatunk.

Úgyhogy ezennel fotópályázatot hirdetek a “Nézzétek, milyen istentelenül meleg van október 21-én” témakörben. Ha mostantól délután kettőig - eddig vagyok műsorvezető - elkapna az ihlet, fotózd le a nyári szettedet vagy a tűzcsapnál hűsölőket vagy bármi ilyesmit - másokat persze csak akkor, ha megengedik - és küldd el nekem a képet, esetleg kis magyarázattal a szily KUKAC 444.hu címre MELEG subjecttel.

Ha ez hozza is el az emberiség végét, most legalább élvezzük ki!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.