Szia, XY vagyok, imádtam a mosolyodat

Tegnap éjfél körül együtt utaztam vele a nyugatitól a 950A éjszakain, hamarabb leszálltam a gyöngyösi utcánál. Ő hosszú hajú szőke, én fekete, kezemben new yorkeres szatyorral álltam a csuklós busz forgójánál, majd leültem átlósan szembe vele, hogy jobban lássam.

Végig szemeztük és mosolyogtuk az utat. Azt terveztem, hogyha leszáll utánna megyek (mert saját szabályom szerint tömegközlekedési eszközön nőt nem szólítok le) és megszólítom, hogy “Szia XY vagyok, imádtam a mosolyodat és nagyon érdekelne az a személyiség aki mögötte van. Ha megmondod a neved és a számod, szívesen elhívnálak vasárnap estére egy könnyed borozásra és duna parti sétára”

Kíváncsi vagyok, hogy mi lett volna erre a válasz, én végül hamarabb leszálltam.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.   

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.