Szia, XY vagyok, imádtam a mosolyodat

életmód
2019 október 21., 05:25
comments 146

Tegnap éjfél körül együtt utaztam vele a nyugatitól a 950A éjszakain, hamarabb leszálltam a gyöngyösi utcánál. Ő hosszú hajú szőke, én fekete, kezemben new yorkeres szatyorral álltam a csuklós busz forgójánál, majd leültem átlósan szembe vele, hogy jobban lássam.

Végig szemeztük és mosolyogtuk az utat. Azt terveztem, hogyha leszáll utánna megyek (mert saját szabályom szerint tömegközlekedési eszközön nőt nem szólítok le) és megszólítom, hogy “Szia XY vagyok, imádtam a mosolyodat és nagyon érdekelne az a személyiség aki mögötte van. Ha megmondod a neved és a számod, szívesen elhívnálak vasárnap estére egy könnyed borozásra és duna parti sétára”

Kíváncsi vagyok, hogy mi lett volna erre a válasz, én végül hamarabb leszálltam.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.