Szia, XY vagyok, imádtam a mosolyodat

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Tegnap éjfél körül együtt utaztam vele a nyugatitól a 950A éjszakain, hamarabb leszálltam a gyöngyösi utcánál. Ő hosszú hajú szőke, én fekete, kezemben new yorkeres szatyorral álltam a csuklós busz forgójánál, majd leültem átlósan szembe vele, hogy jobban lássam.

Végig szemeztük és mosolyogtuk az utat. Azt terveztem, hogyha leszáll utánna megyek (mert saját szabályom szerint tömegközlekedési eszközön nőt nem szólítok le) és megszólítom, hogy “Szia XY vagyok, imádtam a mosolyodat és nagyon érdekelne az a személyiség aki mögötte van. Ha megmondod a neved és a számod, szívesen elhívnálak vasárnap estére egy könnyed borozásra és duna parti sétára”

Kíváncsi vagyok, hogy mi lett volna erre a válasz, én végül hamarabb leszálltam.

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.   

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.