39 holttestet találtak egy kamionkonténerben Essexben

külföld
2019 október 23., 09:00
comments 64

39 holttestre bukkantak a brit rendőrök Essexben egy ipari parkban. A 38 felnőt és egy tinédzser holttestét egy teherautó áruszállító konténerében találták meg.

A hatóságok már őrizetbe vették a jármű sofőrét, egy 25 éves északír férfit, akit gyilkossággal gyanúsítanak. A rendőrség szerint a férfi Bulgáriából érkezett Nagy-Britanniába még szombaton.

A BBC-nek nyilatkozó helyi rendőrparancsnok, Andrew Mariner szerint beosztottjai most az áldozatok azonosításán dolgoznak, de ez szerinte "hosszú folyamat" lesz. (via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.