A szülei meglátogathatják azt a 25 éves férfit, akit 39 kínai halálával gyanúsítanak

Tbg
2019 október 24., csütörtök 16:14
202

A rendőrség engedélyezte a 25 éves Mo Robinson nevű sofőr szüleinek, hogy meglátogassák előzetesbe került fiúkat, akit azzal gyanúsítanak, hogy köze volt az általa használt kamionban talált 39 holttesthez. Az áldozatok mind kínaiak voltak, közülük nyolcan nők.

Arról, hogy hogyan került a 25 éves Mo Robinson kamionjában 39 holttest, egyelőre semmit sem tudni: a brit média beszámolója szerint a rendőrség 3 helyen tartott razziát, Robinson lakásában, a szüleivel közösen használt ingatlanban és egy harmadikban Armagh megyében. Letartóztatását 24 órával meghosszabbították.

A szülők hollétéről az egyik szomszéd számolt be a Belfast Telegraphnak, írja a Guardian. A család Észak-Írországban lakik. A brit sajtó közben megtalálta Robinson profilját a Facebookon.

A holttestekről csütörtök reggel szerzett tudomást a nyilvánosság. A holttesteket egyelőre még a helyszínen vizsgáljájk, átszállításuk mentőautóban fog történni rendőri kísérettel a halottasházba a hét végéig, írja a Guardian.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt