Elköltözött a család, de a házi teknős inkább visszament oda, ahol régen laktak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Hét napon keresztül kereste hiába egy család a házi kedvencét, egy teknősbékát Roseville-ben, mire végül megkerült a páncélos. Mint kiderült, fogta magát, és hazament a család korábbi otthonába, ahol tíz évvel ezelőtt lakott. 

Sara Coggeshall húsz éve kapta apjától teknősét, Sweetyt. Az állat tíz éven át lakott Sarával Sacramento város Orangevale nevű kerületében, majd tíz évvel ezelőtt Roseville-be költöztek át. Nemrég azonban Sweety eltűnt, és hét napon át semmit sem tudtak hollétéről, amikor a Facebookon jelentkezett valaki, hogy talált egy kirgiz teknőst.

Coggeshall elmondása szerint elsírta magát, amikor látta, hogy Sweety a család régi címén kötött ki. Az állat öt mérföldet tett meg, és sikerült átjutnia egy autópályán is. Mint a tulajdonos elmondta, a teknős nagyon meg volt ijedve, miután kiderült, hogy ismerősök már nincsenek a régi címen, de amikor érte mentek, izgalomba jött, kibújt a páncéljából.

A gazdájának sem nagyon volt ötlete, hogy mit kereshetett a teknős a régi háznál, de talán leguán barátját, akivel annak idején sokat játszottak: a leguán azzal szórakozott, hogy amikor a teknős utolérte volna, mozdulatlanná dermedt és így Sweety szem elől tévesztette. (CBS)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.