Garázdaság gyanújával nyomoznak Bede Zsolt ellen

Tbg
2019 október 24., csütörtök 15:23
672

„A rendőrség garázdaság miatt indított nyomozást az október 23-án, a Zeneakadémia előtt történt esettel kapcsolatban, amikor Bede Zsolt, a Vadhajtások munkatársa kitépett egy, a sajtótájékoztatón résztvevő nő kezéből egy plakátot, amely során a nő könnyű sérülést szenvedett” - írja a Hvg. A lapot a BRFK informálta az eljárás tényéről.

A Demokratikus Koalíció aktivistái október 23-án tartottak spontán megmozdulást a Zeneakadémia előtt, ahol beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök is.

A DK-sok „Féltek kijönni az emberek közé”, illetve „Orbán=Borkai" feliratú transzparensekkel demonstráltak, amit megzavart Bede Zsolt. Bede egy plakátot tépett ki Domokos Ágnes kezéből, ám a dulakodás során a nő zúzódásokat szenvedett, mentő vitte el. Bede Zsoltot a rendőrök állították elő, majd csütörtökön a Vadhajtásokon azt írta: „Értetlenül állok azon sajtóhírek előtt, melyek súlyos sérülést tulajdonítanak ennek az akciónak. Jogi úton fogok érvényt szerezni a jó hírnevem megsértése miatt minden rémhír terjesztő sajtóorgánummal szemben.” (Hvg)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt