Fürjes Balázs szerint a visszamondott világversenyeknek lehetnek kártérítési következményei

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Úgy tudja, még nem érkezett meg Karácsony Gergely levele a a miniszterelnökhöz, amiben találkozót kért Orbán Viktortól, mondta az ATV Start című műsorában a kiemelt budapesti fejlesztésekért felelős kormánybiztos. Fürjes Balázs azontúl, hogy megismételte a kormányzati hozzáállást, hogy készek leállítani azokat a beruházásokat, amikre a városvezetés nem tart igényt, kijelentette:  

lehetnek kártérítési következményei, ha visszalépnek bizonyos világversenyektől. "A rendelkezések úgy szólnak: minden olyan kárt, ami annak köszönhető, hogy szerződésellenes felmondanak egy szerződést, azt Magyarországnak meg kell térítenie."

Fürjes Balázs még annyit árult a műsorban, hogy a jövőben Gulyás Gergellyel közösen tárgyalnak majd Karácsony Gergellyel, mert a főpolgármester egy miniszteri szintű vezető a magyar jog szerint.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.