Muszlim munkatársat nem szeretnének a magyarok

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Az Európai Bizottság legfrissebb felmérésére rácáfol arra a véleményre, hogy növekszik a diszkrimináció Európában. Az Euronews által bemutatott adatok szerint 

most uniós polgárok 88 százaléka elfogadná, ha női politikus vezetné az országát, míg négy évvel ezelőtt ez az arány csak 81 százalék volt.  

Ehhez hasonlóan 2015 óta öt százalékponttal 76 százalékra nőtt azok aránya, akik szerint az LMBT közösségnek hasonló jogokat kellene kapnia, mint a heteroszexuálisoknak. 

A vallási előítélekre is rákérdeztek májusban, a felmérést kitöltő több mint ezer magyar válaszadó 

mindössze 37 százaléka érezné magát teljesen, 22 százaléka mérsékeltek kényelmesen muszlim munkatárssal.

A magyarok még meleg, vagy színesbörű kollégát is jobban tolerálnának, mint iszlámhitűt. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.