Osztálytársáról osztott meg meztelen képeket, pornográfia miatt ítélte el a bíróság

bűnügy
2019 október 25., 12:08
comments 75

Jogerősen egy év próbaidőre ítélte a Nyíregyházi Járásbíróság azt a lányt, aki meztelen képeket osztott meg az egyik osztálytársáról, közölte a Nyíregyházi Törvényszék. A Szabolcs megyei nyolcadik osztályos lány osztálytársnője tavaly januárban ismerkedett meg az interneten egy román férfival, akinek meztelen képeket, videót is küldött magáról. Miután megszakadt kettejük közt a kapcsolat, elmesélte azt az osztálytársainak, akik közül az egyik megkereste a férfit, és elkérte a pucér fotókat.

Miután a román fiatalember elküldte neki több osztálytársának is megmutatta és elküldte.

A jogerős ítéletetben a bíróság emiatt az egy év próbaidő mellett pártfogó felügyeletet is elrendelt, és arra kötelezte a lányt, hogy meghatározott időközönként jelenjen meg a pártfogó előtt, és tartsa vele a kapcsolatot. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt