Osztálytársáról osztott meg meztelen képeket, pornográfia miatt ítélte el a bíróság

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Jogerősen egy év próbaidőre ítélte a Nyíregyházi Járásbíróság azt a lányt, aki meztelen képeket osztott meg az egyik osztálytársáról, közölte a Nyíregyházi Törvényszék. A Szabolcs megyei nyolcadik osztályos lány osztálytársnője tavaly januárban ismerkedett meg az interneten egy román férfival, akinek meztelen képeket, videót is küldött magáról. Miután megszakadt kettejük közt a kapcsolat, elmesélte azt az osztálytársainak, akik közül az egyik megkereste a férfit, és elkérte a pucér fotókat. 

Miután a román fiatalember elküldte neki több osztálytársának is megmutatta és elküldte.

A jogerős ítéletetben a bíróság emiatt az egy év próbaidő mellett pártfogó felügyeletet is elrendelt, és arra kötelezte a lányt, hogy meghatározott időközönként jelenjen meg a pártfogó előtt, és tartsa vele a kapcsolatot. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.