Pintér belügyminiszter: Már az orgiákon való részvételről szóló kérdés is sértő!!44

bűnügy
2019 október 25., 10:15
comments 152

Több miniszternek is nekiszegizte a kérdést Bangóné Borbély Ildikó: repültek-e együtt Borkai Zsolttal, és illetve, hogy

"elfogadhatónak tartja-e egy várost vezető politikustól, hogy olyan botrányos összejöveteleken vegyen részt, ami a sajtóban is megjelent?"

A szocialista országgyűlési képviselő ugyanazt az egyenválaszt kapta a kormánytagoktól, kivéve Pintér Sándor belügyminisztertől, aki azzal egészítette ki a sablonszöveget, hogy 

"a botrányos orgiákon való részvételről szóló kérdése sértő és minden ilyen feltételezést és kérdésfeltételt visszautasítok. Valamennyi feltett kérdésére a válaszom: NEM."

A kimunkált kormánypárti válasz a győri polgármesterrel kapcsolatos érdeklődésre amúgy így szólt: 


"a kormány politikusai már több alkalommal elmondták a véleményüket Borkai Zsolt ügyével kapcsolatban. Szeretném arra is felhívni a figyelmét, hogy Borkai Zsolt kilépett a Fideszből. Október 9-én szövegezett beadványát egy kérdésnek álcázott kampányakciónak tekintjük. Engedje meg, hogy ezt kiegészítsem azzal, hogy morális alapú számonkérést nehezen fogadunk el egy olyan politikustól, aki több millió magyar embert sértett meg azzal, hogy patkánynak nevezte őket."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.