Kecskeméten, Szegeden és Nyíregyházán is veszélyes ma lélegezni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az ország három településén veszélyes, négy másik településén egészségtelen ma a levegő a légszennyezés miatt, és további tizenhét településen kifogásolható a levegőminőség, közölte Facebook-oldalán a Nemzeti Egészségügyi Központ.

Beszámolójuk szerint Kecskeméten, Nyíregyházán és Szegeden veszélyes a levegőminőség. Ez azt jelenti, hogy itt még az egészséges embereknél is jelentkezhetnek légúti tünetek. Az itt élőknek azt javasolják, hogy a lehető legkevesebb időt töltsék a szabadban.

Debrecenben, Dunaújvárosban, Oszláron és Szolnokon egészségtelen a levegő minősége, itt a krónikus betegségben szenvedőknek, az időseknek és a gyerekeknek tanácsolják azt, hogy maradjanak otthon.

További 17 településen, Budapesten, Mosonmagyaróváron, Győrben, Veszprémben, Pécsen, Székesfehérváron, Dorogon, Százhalombattán, Tökölön, Vácon, Salgótarjánban, Putnokon, Egerben, Kazincbarcikán, Sajószentpéterben, Miskolcon, Hernádszurdokban pedig kifogásolt a levegő minősége.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.