Felborult egy daru Gödön, két munkás lezuhant

baleset
2019 október 28., 20:27
comments 69

Délután egyelőre ismeretlen körülmények között, bontási munkálatok közben felborult egy emelőkosaras daru, és két munkás több méter magasból lezuhant egy gödi mezőgazdasági telepen.

Felborult emelőkosaras daru egy gödi mezőgazdasági telepen 2019. október 28-án.
photo_camera Felborult emelőkosaras daru egy gödi mezőgazdasági telepen 2019. október 28-án. Fotó: Mihádák Zoltán/MTI/MTVA

Az egyik férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a társát súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés nyomoz ismeretlen tettes ellen, szakértők bevonásával. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.