Telt házas lesz az új Puskás Ferenc Stadion avatómeccse

futball
2019 október 28., 12:40
comments 259
photo_camera Az új Puskás Ferenc Stadion a Közti Zrt. látványtervén. Fotó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium/Közti Zrt.

Pénteken kezdték el árulni a jegyeket a november 15-i Magyaország–Uruguay focimeccsre, és ma délelőttre az összes jegy elkelt, tehát telt ház előtt játsszák az új Puskás Ferenc Stadion avatómérkőzését, ami Gera Zoltán búcsúmeccse is lesz – írja az M4Sport. A Magyar Labdarúgó Szövetség közölte: az első 3 napon az MLSZ Szurkolói Klubjának tagjai vehettek jegyet, hétfőn pedig szinte egyből elfogyott a maradék. A felkészülési meccs november 15-én 19 órakor kezdődik a több mint 67 ezer fős Puskás Arénában. (M4Sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.