Telt házas lesz az új Puskás Ferenc Stadion avatómeccse

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az új Puskás Ferenc Stadion a Közti Zrt. látványtervén.Fotó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium/Közti Zrt.

Pénteken kezdték el árulni a jegyeket a november 15-i Magyaország–Uruguay focimeccsre, és ma délelőttre az összes jegy elkelt, tehát telt ház előtt játsszák az új Puskás Ferenc Stadion avatómérkőzését, ami Gera Zoltán búcsúmeccse is lesz – írja az M4Sport. A Magyar Labdarúgó Szövetség közölte: az első 3 napon az MLSZ Szurkolói Klubjának tagjai vehettek jegyet, hétfőn pedig szinte egyből elfogyott a maradék. A felkészülési meccs november 15-én 19 órakor kezdődik a több mint 67 ezer fős Puskás Arénában. (M4Sport)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.