Telt házas lesz az új Puskás Ferenc Stadion avatómeccse

Az új Puskás Ferenc Stadion a Közti Zrt. látványtervén.Fotó: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium/Közti Zrt.

Pénteken kezdték el árulni a jegyeket a november 15-i Magyaország–Uruguay focimeccsre, és ma délelőttre az összes jegy elkelt, tehát telt ház előtt játsszák az új Puskás Ferenc Stadion avatómérkőzését, ami Gera Zoltán búcsúmeccse is lesz – írja az M4Sport. A Magyar Labdarúgó Szövetség közölte: az első 3 napon az MLSZ Szurkolói Klubjának tagjai vehettek jegyet, hétfőn pedig szinte egyből elfogyott a maradék. A felkészülési meccs november 15-én 19 órakor kezdődik a több mint 67 ezer fős Puskás Arénában. (M4Sport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.