Vágóhídról megszökött bika története tartja izgalomban Horvátországot

2019 október 28., hétfő 7:35
51

Megszökött egy bika a horvátországi partvidéken található Kastel Stari vágóhídjáról, majd a nehezen járható dalmáciai hegyekben keresett menedéket üldözői elől - közölte a horvát sajtó vasárnap.

A Jerry névű, 650 kilogramm súlyú állat már napok óta rejtőzik, az elfogására indított kísérletek eddig sorra kudarcot vallottak, sőt egy kelepcéből is sikerült kereket oldania. „Most még magasabbra vette be magát a hegyekbe” - idézte a sajtó Petar Skejo mészárost.

Időközben javultak Jerry esélyei arra, hogy végleg megmeneküljön a hentesbárd elől. „Ha egyszer már sikerült a biztos halál elől megmenekülnie, akkor életben kell maradnia” - jelentette ki Ivan Bozic, Jerry gazdája. „Jerry szabadon marad” - tette hozzá.

A bika kifejezetteb népszerű lett az elmúlt napokban a horvát sajtóban. „Minden jót Jerry” - írta például a 24sata.hr horvát hírportál vasárnap. (MTI, a fenti képen nem Jerry látható)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt