24 afgán férfit találtak egy tehervonat konténerében Kelebiánál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A rendőrök egy Szerbia felől belépő vonat átkutatásakor 19:55-kor 24 külföldit tartóztattak fel, akik afgán állampolgárnak vallották magukat. A férfiak a tehervonat konténerében elbújva próbáltak meg jogellenesen Magyarországra jutni.

Fotó: police.hu

Sem a személyazonosságukat, sem a magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni hitelt érdemlően. A rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.