24 afgán férfit találtak egy tehervonat konténerében Kelebiánál

A rendőrök egy Szerbia felől belépő vonat átkutatásakor 19:55-kor 24 külföldit tartóztattak fel, akik afgán állampolgárnak vallották magukat. A férfiak a tehervonat konténerében elbújva próbáltak meg jogellenesen Magyarországra jutni.

Fotó: police.hu

Sem a személyazonosságukat, sem a magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni hitelt érdemlően. A rendőrök visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.