Brutális gazdasági összeomlás Németországban: a pénzügyminiszter leesett a színpadról, és eltört az orra

Németország 61 éves gazdasági minisztere, Peter Altmaier kórházba került, miután egy dortmundi beszédén lezuhant a színpadról.

Altmaier rövid időre eszméletét vesztette, és betörött az orra is, az arcán zúzódások, horzsolások keletkeztek. A baleset után a közönséget megkérték, hogy hagyják el a termet, a minisztert addig lepedővel takarták el, amíg a mentősök kezelték.

Fotó: Bernd Thissen/dpa/AFP

Úgy tűnik, nagyobb baja nem történt, szerdán már ott lesz a kormányülésen. (Bloomberg)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.