Egy német fogorvos húzta ki a leghosszabb ismert fogat, 37,2 milliméteres

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Egy német fogorvos húzta ki a leghosszabb ismert, 37,2 milliméteres emberi fogat – írta meg a Frankfurter Neue Presse.

A világrekord 2018. szeptember 17-én született egy mainzi fogorvosi rendelőben, ahol Max Lukas fogorvos egy horvát páciens szájából távolította el a példátlan méretű fogat. A fogorvos most kapta meg a Guinness Világrekordoktól a csúcsteljesítményt elismerő oklevelet.

A fogorvos elmondta a lapnak, hogy egy egészen közönséges foghúzásra készültek, és nagy volt a meglepetés, amikor egy majdnem 4 cm-es fog került elő a páciens szájából. Az orvos gondosan dokumentálta a különleges esetet, így nem volt akadálya a rekord hitelesítésének. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.