Október végén megjött az október, esni fog

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A sokáig tartó meleg után, október végére azért magára talál az ősz, úgyhogy kedden az ország nagy részén jól el is lehet majd ázni, legfeljebb az északkeleti határvidéken élők ússzák meg az esőt. 

Erre számíthatunk kedden délelőttFotó: OMSZ

Estére marad a borult idő, de az eső lassan mindenhol eláll majd, utoljára az ország déli felén. Napközben 8-12, késő este pedig 3-8 fok lesz. A hajnali hőmérséklet 0 és 5 fok közé csökken, sőt északon fagyhat is. 

Az előrejelzés szerint a hét közepén egyre hűvösebb lesz, szerdán és csütörtökön jönnek a mínuszok, aztán a hétvégére megint melegszik az idő. (OMSZ)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.