Október végén megjött az október, esni fog

A sokáig tartó meleg után, október végére azért magára talál az ősz, úgyhogy kedden az ország nagy részén jól el is lehet majd ázni, legfeljebb az északkeleti határvidéken élők ússzák meg az esőt. 

Erre számíthatunk kedden délelőttFotó: OMSZ

Estére marad a borult idő, de az eső lassan mindenhol eláll majd, utoljára az ország déli felén. Napközben 8-12, késő este pedig 3-8 fok lesz. A hajnali hőmérséklet 0 és 5 fok közé csökken, sőt északon fagyhat is. 

Az előrejelzés szerint a hét közepén egyre hűvösebb lesz, szerdán és csütörtökön jönnek a mínuszok, aztán a hétvégére megint melegszik az idő. (OMSZ)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.