Orbán Putyinnak is elmesélte, hogy éppen elvesztették Budapestet

A hvg.hu az orosz hírügynökség, a TASS nyomán ír arról, hogy Vlagyimir Putyin miután szokásos éves vizitjére érkezett Budapestre, Orbán Viktorral találkozva Budapest szépségét méltatta. 

Putyin az orosz hírügynökség beszámolója szerint azt mondta, hogy minden alkalommal, amikor idelátogat, elragadja a város szépsége, amely gyönyörű, bármilyen időjárás is legyen éppen. 

Orbán erre azzal reagált, hogy igen, Budapest valóban gyönyörű, de „épp most vesztettük el” - utalt a magyar miniszterelnök a Fideszre, illetve arra, hogy az ellenzéki jelölt, Karácsony Gergely lett a város új főpolgármestere. Orbán beszélt arról is, hogy Európában mindössze két főváros volt, ahol nem bal-, hanem jobboldali városvezetés volt: Madrid és Budapest, most pedig már csak Madrid maradt. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.