Orbán Putyinnak is elmesélte, hogy éppen elvesztették Budapestet

politika
2019 október 30., 15:41
comments 273

A hvg.hu az orosz hírügynökség, a TASS nyomán ír arról, hogy Vlagyimir Putyin miután szokásos éves vizitjére érkezett Budapestre, Orbán Viktorral találkozva Budapest szépségét méltatta.

Putyin az orosz hírügynökség beszámolója szerint azt mondta, hogy minden alkalommal, amikor idelátogat, elragadja a város szépsége, amely gyönyörű, bármilyen időjárás is legyen éppen.

Orbán erre azzal reagált, hogy igen, Budapest valóban gyönyörű, de „épp most vesztettük el” - utalt a magyar miniszterelnök a Fideszre, illetve arra, hogy az ellenzéki jelölt, Karácsony Gergely lett a város új főpolgármestere. Orbán beszélt arról is, hogy Európában mindössze két főváros volt, ahol nem bal-, hanem jobboldali városvezetés volt: Madrid és Budapest, most pedig már csak Madrid maradt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.