Egy nő meglátta a halott apja arcképét egy kazahsztáni pláza márványpadlóján

bűnügy
2019 október 31., 14:36
comments 80

A kelet-kazahsztáni Öszkemen (vagy Uszt-Kamenogorszk) városában a rendőrség nyomozást indított egy építőipari cég ellen, ugyanis a gyanú szerint nem teljesen legálisan jártak el az Alem bevásárlóközpont márványpadlójának javításakor. A bevásárlók ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy egy márványdarabról egy arc néz vissza rájuk, vélhetően azért, mert a márvány egy, feltehetően lopott sírkő része volt.

A padlón látható képben egy helyi lakos, Natalija Andrejeva – miután a barátai értesítették – felismerte a saját, halott apját. A férfit 15 éve temették el, de 2014-ben felújították a sírját. Új sírkövet kapott, a régit viszont sosem adták oda a családnak.

photo_camera Fotó: Astana TV/Youtube

Nem csak a kép, a férfi neve is felbukkant egy kövön, ahogy mások képeit is megtalálták a padlón.

Natalija Andrejeva feljelentést tett, a rendőrség vandalizmus címén indított nyomozást. A kivitelező 400 ezer forintnak megfelelő bírságot vagy 72 nap elzárást kaphat. (Astana Tv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt