Juvésok rabolták ki a Juve legendáját

Claudio Marchisio a torinói Juventus Stadionban 2018. december 22-énFotó: Loris Roselli/NurPhoto

Öt maszkos rabló tört be a Juventus és az olasz válogatott egykori középpályásának torinói otthonába, fegyvert fogtak a férfire és feleségére, és arra kényszerítették őket, hogy adják át nekik a széfük tartalmát, illetve minden náluk lévő ékszert és készpénzt. 

A betörők két pisztollyal és két csavarhúzóval fenyegették Claudio Marchisiót és feleségét. 

A játékos elsőként a Corriere della Sera című olasz lapnak beszélt arról, hogy családjával együtt nagyott megrémültek, de sikerült higgadtnak maradniuk, és minden értéküket odaadták a rablóknak. 

A rablók egyébként Marchisio elmondása szerint nem csak azzal voltak tisztában, hogy kihez törtek be, de maguk is úgy tervezték, hogy csak kirabolják a játékost, és nem okoznak fájdalmat. Marchisio szerint akcentussal, de olasszul beszéltek, és egyikük szájából elhangzott, hogy

„Juventusos vagyok, sose bántanálak, de mondd meg, hol vannak az ékszerek.”

A szerencse a szerencsétlenségben az volt, hogy a család gyerekei nem voltak a házban, mert focizni mentek nagyapjukkal. Végül mindenki sértetlenül megúszta az esetet, a tetteseket keresik a torinói rendőrök. 

A hírt az Index szúrta ki elsőként. (Yahoonews / Sky)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.