Kimentették a bajba jutott halászt, majd a tengerbe zuhant a mentőhelikopter

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Tizennégy órányi keresés után, a Dokdo-szigetek közelében találták meg a tengerben azt az Airbus H225 mentőhelikoptert, ami csütörtök délután zuhant le hét emberrel a fedélzetén. A baleset okát vizsgálják. Egyelőre annyit tudni, hogy a tragédia azután történt, hogy a dél-koreai tűzoltóság mentőhelikoptere sikeresen kimentett a tengerből egy bajba jutott, sérült halászt. 

Fotó: HANDOUT/AFP

A hatóságok szerint a balesetet senki sem élte túl, a roncs 70 méter mélyen fekszik a víz alatt. Miután egy mentőhajó megtalálta, egy tengeralattjárót is a területre vezényeltek. (via MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.