Levente szülei minden egyes adakozónak köszönik a segítséget, "csodálatos emberek vannak'

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az izgalomtól alig aludtak Levente szülei, miután csütörtökön megtudták, hogy kisfiúknak is összegyűlt a 700 millió forint a szükséges gyógyszerre. Az SMA 2-es típusú, gerincvelő eredetű izomsorvadásban szenvedő gyermek édesanyja szerdán írta ki Facebook-oldalára, hogy már 495 milliónál jár az adakozás, mire Mészáros Lőrinc cégcsoportja közölte, hogy 

"az egykori felcsúti polgármester 120 millió forinttal támogatta meg annak a kisfiúnak, Leventének a gyógyulását."

Az RTL Klub beszámolója szerint Mészáros kérésére más "nagyvállalkozók" összesen kétszázmilliót gyűjtöttek még a gyereknek. Az édesanya elmondta, hogy minden egyes adakozónak köszönik a segítséget, "csodálatos emberek vannak." 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.