Levente szülei minden egyes adakozónak köszönik a segítséget, "csodálatos emberek vannak'

Egészségügy
2019 november 1., 16:21
comments 320

Az izgalomtól alig aludtak Levente szülei, miután csütörtökön megtudták, hogy kisfiúknak is összegyűlt a 700 millió forint a szükséges gyógyszerre. Az SMA 2-es típusú, gerincvelő eredetű izomsorvadásban szenvedő gyermek édesanyja szerdán írta ki Facebook-oldalára, hogy már 495 milliónál jár az adakozás, mire Mészáros Lőrinc cégcsoportja közölte, hogy

"az egykori felcsúti polgármester 120 millió forinttal támogatta meg annak a kisfiúnak, Leventének a gyógyulását."

Az RTL Klub beszámolója szerint Mészáros kérésére más "nagyvállalkozók" összesen kétszázmilliót gyűjtöttek még a gyereknek. Az édesanya elmondta, hogy minden egyes adakozónak köszönik a segítséget, "csodálatos emberek vannak."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt