Levente szülei minden egyes adakozónak köszönik a segítséget, "csodálatos emberek vannak'

Egészségügy
2019 november 01., 16:21
comments 317

Az izgalomtól alig aludtak Levente szülei, miután csütörtökön megtudták, hogy kisfiúknak is összegyűlt a 700 millió forint a szükséges gyógyszerre. Az SMA 2-es típusú, gerincvelő eredetű izomsorvadásban szenvedő gyermek édesanyja szerdán írta ki Facebook-oldalára, hogy már 495 milliónál jár az adakozás, mire Mészáros Lőrinc cégcsoportja közölte, hogy

"az egykori felcsúti polgármester 120 millió forinttal támogatta meg annak a kisfiúnak, Leventének a gyógyulását."

Az RTL Klub beszámolója szerint Mészáros kérésére más "nagyvállalkozók" összesen kétszázmilliót gyűjtöttek még a gyereknek. Az édesanya elmondta, hogy minden egyes adakozónak köszönik a segítséget, "csodálatos emberek vannak."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.