Nyomoznak az érdi játszótér ügyében

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Nyomozás zajlik az érdi játszótér ügyében, tudta meg az RTL Klub. A választások előtt adta át a háromszázmilliós beruházást a város akkori, fideszes polgármestere, T. Mészáros András úgy, hogy az el sem készült, balesetveszélyes volt. Mindössze négy napig volt nyitva, azóta is munkaterületként van lezárva. A botrányos ügyben a Jobbik országgyűlési képviselője, Bencsik János tett feljelentést. Az RTL Klubot a rendőrség most arról tájékoztatta, hogy 

foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés 

ügyében nyomoznak. Az új, ellenzéki polgármester, Csőzik László szerint politikai nyomásra adták át idő előtt a játszóteret. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.