Nyomoznak az érdi játszótér ügyében

POLITIKA
2019 november 01., 19:01

Nyomozás zajlik az érdi játszótér ügyében, tudta meg az RTL Klub. A választások előtt adta át a háromszázmilliós beruházást a város akkori, fideszes polgármestere, T. Mészáros András úgy, hogy az el sem készült, balesetveszélyes volt. Mindössze négy napig volt nyitva, azóta is munkaterületként van lezárva. A botrányos ügyben a Jobbik országgyűlési képviselője, Bencsik János tett feljelentést. Az RTL Klubot a rendőrség most arról tájékoztatta, hogy

foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés

ügyében nyomoznak. Az új, ellenzéki polgármester, Csőzik László szerint politikai nyomásra adták át idő előtt a játszóteret.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.