Pikó András véget vet a politikusmikulásoknak

"Néha olyan dolgokról is döntenie kell az embernek, amivel szembesülve először leesik a székről" - írta Facebook-oldalán a Józsefváros októberben megválasztott ellenzéki polgármestere, Pikó András.

Pikót az a kérdés lepte meg ennyire, hogy "kapnak-e idén Mikulás-csomagot a képviselők?". Első meglepetéséből a másikba esett, amikor megtudta, hogy a kérdés nem arra vonatkozott, hogy a képviselők kapnak-e ajándékot, hanem arra, hogy az önkormányzat vesz-e nekik ajándékokat, amiket aztán a Mikulás szerepébe bújva osztogathatnak a kerület óvodásainak.

"Ezt a hagyományt megszakítjuk, idén nem a képviselők osztogatnak csomagot, hanem rendes, nem-politikus Mikulások" - írta Pikó.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.