Zimankós jó reggelt, kemény fagyok vannak az országban

Eh, de kemény cidrire ébredtünk mindenszentek reggelén! És még csak nem is a magas hegyvidékeken van fagy, hanem a somogyi dombok közt és az Alföldön. Van, ahol még reggel hétkor, napkelte után is mínusz öt fokot jelentettek.

Mondanám, hogy jobb lesz, de annyival nem. Bár szinte mindenhol ki fog sütni a nap, az ország nagyobb részét végkony felhőréteg takarja. Csapadék nem valószínű, a hűvös annál inkább. Délelőtt jó ha tíz fok lesz, de jellemzően inkább 7-8 körül alakul majd a hőmérséklet. Délutánra ez akár 12 fokig is felmelegedhet, hogy utána hűvös esténk és hideg éjszakánk legyen.

A hétvégén még vacak időnk lesz. Szombaton borult és hűvös, vasárnap és hétfőn esős idő várható. Cserébe újra felmelegszik egy kicsit, a jövő hét elején a húsz fokot is meghaladhatja a hőmérséklet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.