Zimankós jó reggelt, kemény fagyok vannak az országban

időjárás
2019 november 01., 05:18
comments 53

Eh, de kemény cidrire ébredtünk mindenszentek reggelén! És még csak nem is a magas hegyvidékeken van fagy, hanem a somogyi dombok közt és az Alföldön. Van, ahol még reggel hétkor, napkelte után is mínusz öt fokot jelentettek.

Mondanám, hogy jobb lesz, de annyival nem. Bár szinte mindenhol ki fog sütni a nap, az ország nagyobb részét végkony felhőréteg takarja. Csapadék nem valószínű, a hűvös annál inkább. Délelőtt jó ha tíz fok lesz, de jellemzően inkább 7-8 körül alakul majd a hőmérséklet. Délutánra ez akár 12 fokig is felmelegedhet, hogy utána hűvös esténk és hideg éjszakánk legyen.

A hétvégén még vacak időnk lesz. Szombaton borult és hűvös, vasárnap és hétfőn esős idő várható. Cserébe újra felmelegszik egy kicsit, a jövő hét elején a húsz fokot is meghaladhatja a hőmérséklet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.