Ribéry beszólt az EA Sportsnak, hogy bénán néz ki a FIFA 2020-ban, két hét alatt kikupálták

futball
2019 november 02., 13:53
Franck Ribéry, a Fiorentina középpályása 2019. október 21-én
photo_camera Franck Ribéry, a Fiorentina középpályása 2019. október 21-én Fotó: MIGUEL MEDINA/AFP

Franck Ribéry, a francia válogatott és a Bayern München egykori, a Fiorentina jelenlegi sztárja néhány hete leült a Playstation-höz, hogy a fiaival kipróbálja az EA Sports legendás focijátéka-sorozata, a FIFA 2020-as kiadását. De Ribéry nem volt boldog, miután játszott egy meccset a Fiorentinával, és szembesült az idei pixel-Ribéryvel. Úgyhogy fel is kérdezte a gyártócéget, hogy szerintük 

„ki ez a srác?”

link Forrás

Pedig ha valakinek elég karakteres arca van a topfutball sztárjai között, az épp Ribéry, aki kétéves korában súlyos autóbalesetet szenvedett, és jellegzetes hegek húzódnak az arcán több helyen is, ehhez képest tényleg sikerült a fejlesztőknek egy zsömlével helyettesíteni a arcát. 

Rárepült a posztra az EA Sport fő konkurense, a Pro Evolution Soccert forgalmazó Konami is, és szóltak Ribérynek, pártoljon át, náluk tök jól fest:

link Forrás

De két hét után reagált az EA Sports is, hogy megműtötték Ribéryt, és nagyon jól áll rajta az új mez, térjen vissza a játékhoz, nem fog csalódni. Még nem tudjuk, hogy Ribérynek tetszik-e az új séró, de feltétlenül beszámolunk róla, ha nem így lesz: 

link Forrás

(NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.