Ribéry beszólt az EA Sportsnak, hogy bénán néz ki a FIFA 2020-ban, két hét alatt kikupálták

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Franck Ribéry, a Fiorentina középpályása 2019. október 21-énFotó: MIGUEL MEDINA/AFP

Franck Ribéry, a francia válogatott és a Bayern München egykori, a Fiorentina jelenlegi sztárja néhány hete leült a Playstation-höz, hogy a fiaival kipróbálja az EA Sports legendás focijátéka-sorozata, a FIFA 2020-as kiadását. De Ribéry nem volt boldog, miután játszott egy meccset a Fiorentinával, és szembesült az idei pixel-Ribéryvel. Úgyhogy fel is kérdezte a gyártócéget, hogy szerintük 

„ki ez a srác?”

Pedig ha valakinek elég karakteres arca van a topfutball sztárjai között, az épp Ribéry, aki kétéves korában súlyos autóbalesetet szenvedett, és jellegzetes hegek húzódnak az arcán több helyen is, ehhez képest tényleg sikerült a fejlesztőknek egy zsömlével helyettesíteni a arcát. 

Rárepült a posztra az EA Sport fő konkurense, a Pro Evolution Soccert forgalmazó Konami is, és szóltak Ribérynek, pártoljon át, náluk tök jól fest:

De két hét után reagált az EA Sports is, hogy megműtötték Ribéryt, és nagyon jól áll rajta az új mez, térjen vissza a játékhoz, nem fog csalódni. Még nem tudjuk, hogy Ribérynek tetszik-e az új séró, de feltétlenül beszámolunk róla, ha nem így lesz: 

(NSO)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.