Árokba borult egy román horrorkaraván

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel
Fotó: police.hu

Vasárnap éjjel egy 37 éves román állampolgár egy román rendszámú szerelvénnyel a 49-es számú főúton Csengersima külterületén az államhatár felé közlekedett, amikor a főút 54-es kilométerszelvényében eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol érintőlegesen összeütközött egy szembejövő autóval. A járműszerelvény az úttest melletti árokba borult, a sofőr megsérült.

Fotó: police.hu

A rendőrök megállapították, hogy a kisbuszból és a hozzá kapcsolt trélerből álló szerelvény, amin 2 autót szállított a sofőr szabálytalanul, a megengedett legnagyobb össztömeget meghaladva. A Mátészalkai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: police.hu

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az elmúlt időszakban több, hasonlóan túlsúllyal közlekedő autószállító trélert (ahogy a rendőrség nevezi: horrorkaravánt) vontak ellenőrzés alá a rendőrök. Esetenként – gyorsított eljárásban – 2 millió forintnál nagyobb pénzbírságot szabtak ki a sofőröknek, és megakadályozták a további balesetveszélyes közlekedésüket. (police.hu)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.