Évi 480 ezerért egy lefelezett medencében lehet úszni Budapest legdrágább uszodájában

2019 november 4., hétfő 11:00
354
A máriaremetei Gyarmati Dezső Uszoda átadása 2019. szeptember 28-án. Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI/MTVA

Még időben, az októberi önkormányzati választás előtt sikerült átadnia Láng Zsolt II. kerületi polgármesternek a több mint hétmilliárd forintból épült Gyarmati Dezső Uszodát Máriaremetén. A nagyközönség öröme mégse felhőtlen. A frissen átadott uszoda ugyanis egyből a főváros legdrágább ilyen intézménye lett, ahova egy felnőtt napijegy 4600 forintba, a kerületi lakosoknak kedvezménnyel 3800 forintba kerül. Jellemző, hogy még a kedvezményes kerületi jegy is többe kerül, mint egy belépő a főváros második legdrágább uszodájába, a MOM Sportközpontban.

Az uszodába éves bérletet is lehet váltani 480 ezer forintért. Ezért cserébe az úszók egy félbevágott medencét használhatnak csak: az ötven méteres versenymedencét két, 25 méteres részre osztották, a nagyközönség így valójában csak egy 25 méteres medencében úszhat.

A jegyár más szolgáltatást nem tartalmaz, ennyi pénzért tényleg csak a lefelezett medencét lehet használni az uszodában. Ezt állítólag a későbbiekben pótolnák, az alagsorban már ki is alakítottak egy négyszáz négyzetméteres teret a szaunának. (Via Index)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt