Hosszú Katinka klubja minden jel szerint ingyen használhatta a Duna Arénát

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Nem szerepel az Iron Corporation Kft.-vel a Duna Aréna bérletére vagy használatára kötött szerződés abban a listában, amit a 24.hu több mint két éves pereskedés után egy végrehajtó segítségével szerzett meg a budapesti vizes vébére tízmilliárdokból felépített uszoda üzemeltetőjétől, a BP2017 Kft.-től. A 24.hu még 2017 márciusában fordult kérdéssel a céghez a témában, ezt követően élt közérdekű adatigényléssel. És bár kérésüket az adatvédelmi hatóság és a bíróságok is jogosnak találták, végül csak úgy jutottak hozzá az iratokhoz, hogy október közepén egy végrehajtó társaságában keresték fel a BP2017 margitszigeti székhelyét.

Az átadott szerződések között aztán egyáltalán nem találták az Iron Corporationnal az uszoda használatáról kötöttet. Az átadott iratok között csak arról találtak szerződést, hogy a BP2017 25 millió forintot fizetett Hosszú Katinka cégének azért, hogy az olimpiai bajnok szerepeljen a cég reklámjaiban.

A 24.hu Hosszú Katinkát is kereste, de nem kapott választ a kérdéseire.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.