Hosszú Katinka klubja minden jel szerint ingyen használhatta a Duna Arénát

2019 november 4., hétfő 6:26
303

Nem szerepel az Iron Corporation Kft.-vel a Duna Aréna bérletére vagy használatára kötött szerződés abban a listában, amit a 24.hu több mint két éves pereskedés után egy végrehajtó segítségével szerzett meg a budapesti vizes vébére tízmilliárdokból felépített uszoda üzemeltetőjétől, a BP2017 Kft.-től. A 24.hu még 2017 márciusában fordult kérdéssel a céghez a témában, ezt követően élt közérdekű adatigényléssel. És bár kérésüket az adatvédelmi hatóság és a bíróságok is jogosnak találták, végül csak úgy jutottak hozzá az iratokhoz, hogy október közepén egy végrehajtó társaságában keresték fel a BP2017 margitszigeti székhelyét.

Az átadott szerződések között aztán egyáltalán nem találták az Iron Corporationnal az uszoda használatáról kötöttet. Az átadott iratok között csak arról találtak szerződést, hogy a BP2017 25 millió forintot fizetett Hosszú Katinka cégének azért, hogy az olimpiai bajnok szerepeljen a cég reklámjaiban.

A 24.hu Hosszú Katinkát is kereste, de nem kapott választ a kérdéseire.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt