Izgalmas terhesség: pisztollyal verték a férjét, elkapták a kislányát, erre fogott egy gépkarabélyt, és lelőtte a rablót

bűnügy
2019 november 05., 17:42
comments 238

Nem mindennapi utolsó trimeszteres kalandot élt át egy második gyerekével a nyolcadik hónapban járó floridai anya. Az amerikai család Tampától 40 kilométerre található vidéki házába két maszkos fegyveres rontott be, elkapták az apát, és pénzt követeltek tőle. A férfi nem rettent meg, és nemet mondott nekik, erre egy pisztoly agyával agyba-főbe verték, eltörve a a szemgödrét és az arccsontját. Az áldozat fejsebeit később 20 öltéssel varrták össze.

Az események közben minden családtag, így a házaspár 11 éves kislánya is otthon volt, sőt a bűnözők őt is elkapták. De bántani már nem volt alkalmuk. Az eseményeket látva a nyolchónapos terhes családanya ugyanis visszafutott a hátsó hálószobába.

Amikor kinyitotta az ajtót, a rablók azonnal rálőttek. Csakhogy a nő ezúttal már nem puszta kézzel érkezett: a tüzet egy engedéllyel tartott gépkarabéllyal viszonozta, mire az agresszorok elmenekültek. Az egyikük, akiket a családanya eltalált, nem jutott messzire: őt a ház melletti árokban holtan találták a rendőrök. A másik betörő azóta is szökésben van.

(via ABC News, local12.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.