Egy 71 éves debreceni férfi a piacon árult fegyvereket és lőszereket

A járőrök kedden 10 órakor a debreceni használtcikk-piacon tartottak ellenőrzést, és észrevettek egy férfit, aki fegyvereket árult. A rendőrök igazoltatták a 71 éves helyi lakost, akit elszámoltattak az árucikkeivel kapcsolatban.

Kiderült, hogy a férfi által kínált tárgyak között voltak gáz-riasztó fegyverek, légpisztolyok, gumilövedékes fegyverek és éles lőszerek, illetve gyógyszerek, kések és egyéb közbiztonságra veszélyes eszközök.

Fotó: police.hu

B. Sándort a rendőrök elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták.

A bűnügyesek kutatást tartottak a gyanúsított otthonában, ahol több mint 30 légpuskát és légpisztolyt foglaltak le.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály a férfival szemben lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés gyanúja miatt folytat nyomozást. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.