Egy 71 éves debreceni férfi a piacon árult fegyvereket és lőszereket

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A járőrök kedden 10 órakor a debreceni használtcikk-piacon tartottak ellenőrzést, és észrevettek egy férfit, aki fegyvereket árult. A rendőrök igazoltatták a 71 éves helyi lakost, akit elszámoltattak az árucikkeivel kapcsolatban.

Kiderült, hogy a férfi által kínált tárgyak között voltak gáz-riasztó fegyverek, légpisztolyok, gumilövedékes fegyverek és éles lőszerek, illetve gyógyszerek, kések és egyéb közbiztonságra veszélyes eszközök.

Fotó: police.hu

B. Sándort a rendőrök elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták.

A bűnügyesek kutatást tartottak a gyanúsított otthonában, ahol több mint 30 légpuskát és légpisztolyt foglaltak le.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály a férfival szemben lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés gyanúja miatt folytat nyomozást. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.