Egy e-rollerest arról kérdeztek, ismeri-e a szabályokat, majd rögtön utána átment a piroson, és elütötte egy autó

baleset
2019 november 06., 09:55
comments 540

Mallorcán az egyre terjedő e-rollerekről forgató helyi köztévé megállított egy e-rolleres nőt az utcán, hogy arról kérdezze, ismeri-e a Palma de Mallorca városa által jóváhagyott, e-rollerekkel kapcsolatos közlekedési szabályokat.

A nő azt mondta, úgy tudja, e-rollerrel nem lehet letérni a kerékpársávról vagy a járdáról, de a szabályozás még nem kötelező érvényű, illetve nem lehet zenét hallgatni, és este 10 óráig bárhova el lehet menni. Ezután elindult a gyalogátkelőhelyen a piroson, és el is ütötte egy autó:

link Forrás

Egyébként az autósnak, ami nem vette észre, attól még, hogy a nő nem tartotta be a szabályokat, meg kellett volna állnia előtte. Nagyobb baj nem történt. (La Vanguardia)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.