Turistákat késeltek meg a dzserasi romvárosnál, Jordániában

Öt ember, köztük három turista sebesült meg késes támadásban szerdán a jordániai Dzserasban, a római kori romváros közelében, közölték biztonsági források. A Guardian szerint az áldozatok mexikói állampolgárok. Megsebesült rajtuk kívül egy idegenvezető és a romváros egyik biztonsági őre. A megsebesített turisták mind nők, és csak könnyebb sebesüléseket szenvedtek. Mindnyájukat kórházba szállították.

Fotó: Artur Widak/NurPhoto

A támadót elfogták. A rendőrség lezárta környéket, és nyomozást indított. Más részletek egyelőre nem ismertek. (Guardian/MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér