32 éve halottnak nyilvánították, a bíróság soron kívül orvosolta a malőrt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Októberben beszámoltunk róla, hogy egy Amerikában élő, idős magyar férfi szeretne hazatérni, ezért útlevélkérelmet adott be, de hiába, mert kiderült, hogy 

1987-ben halottnak nyilvánították.A Ceglédi Városi Bíróság azért döntött így annak idején, mert csak annyit tudtak a férfiról, hogy korábban külföldre távozott, de semmilyen információjuk nem volt róla, azt sem tudták, életben van-e egyáltalán. 

Ezért a Pest Megyei Főügyészség kezdeményezte a Ceglédi Járásbíróságnál, hogy vonják vissza a halottnak nyilvánítást, amit nyolc napon belül, soron kívül meg is tettek. Így aztán a történet happy enddel zárult, a férfi hazatérhet. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.