Fehér Ház: Donald Trump többet tett az afro-amerikai közösségekért három év alatt, mint a washingtoni elit az elmúlt évtizedekben

külföld
2019 november 08., 19:02
comments 143

A Fehér Ház Twitterén jelent meg a „hír”: Donald Trump elnöksége az amerikai fekete közösségek számára is áldásos hatással van. Az érthetőség kedvéért az eredményeket képen is mutatják.

link Forrás

Közben maga az elnök arról tvittel, hamarosan bejelenti a MAGA kihívás nyerteseinek nevét, akiket a szerencse ér, hogy találkozhatnak vele a Fehér Házban, és előadhatják produkciójukat. A MAGA challenge keretében Trump rajongói általában rap formájában dicsőítik az elnököt és szidják a demokratákat. Ilyen produkciókra kell gondolni:

link Forrás
link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.