Horogkeresztes teknősök kóborolnak egy washingtoni parkban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A közelmúltban arra lettek figyelmesek a Seattle közelében fekvő Gene Coulon Emlékpark látogatói, hogy olyan teknősök bukkantak fel, akiknek a páncéljára valaki óriási fehér szvasztikát festett - írja a Vice. A helyi rendőrség tud a dologról, azt mondták, próbálták elkapni az állatokat, de egyelőre nem sikerült. A hatóságok úgy vélik, hobbiból tartott állatokat engedett valaki szabadon. A rendőrség nem indít nyomozást a rájuk festett horogkeresztek miatt, és szerintük állatkínzás sem történt. Egy helyi aktivistacsoport azt tervezi, felvonulást szerveznek a gyűlöletkeltés ellen.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.