Fábry: A választók azt üzenték, a Fidesz kicsit vegyen vissza az arcából

A Fidesz-kormányok előtti időszakban ékesszólásáról és vad poénjairól ismert, az elmúlt 9 évben sokkal visszafogottabb humorista, Fábry Sándor az elmúlt hetek talán legpontosabb politikai elemzését mondta el a Fix Tv Bóta Café c. műsorában arról, hogyan értelmezendők az önkormányzati választás eredményei.

Fábry szerint az történt, hogy a Fidesz kapott egy kis fricskát a választóktól, hogy „levegyen az arcából egy picit”. De "csak egy kicsit" :

Fábry szerint Orbánon is ez látszik:

A humorista a kormánypárti sajtóról sem volt túl nagy véleménnyel, „Nem rettentően sokoldalú”:

Fábry Sándor ennek ellenére nem váltott oldalt, sőt határozottan kiáll a többi között Tarlós István mellett, akinek legnagyobb érdeme budapesti főpolgármesterként a Liget-projekt elindítása volt. (Reméljük, Tarós nem sértődik meg nagyon.)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.