Fábry: A választók azt üzenték, a Fidesz kicsit vegyen vissza az arcából

POLITIKA
2019 november 10., 15:23
comments 340

A Fidesz-kormányok előtti időszakban ékesszólásáról és vad poénjairól ismert, az elmúlt 9 évben sokkal visszafogottabb humorista, Fábry Sándor az elmúlt hetek talán legpontosabb politikai elemzését mondta el a Fix Tv Bóta Café c. műsorában arról, hogyan értelmezendők az önkormányzati választás eredményei.

Fábry szerint az történt, hogy a Fidesz kapott egy kis fricskát a választóktól, hogy „levegyen az arcából egy picit”. De "csak egy kicsit" :

link Forrás

Fábry szerint Orbánon is ez látszik:

link Forrás

A humorista a kormánypárti sajtóról sem volt túl nagy véleménnyel, „Nem rettentően sokoldalú”:

link Forrás

Fábry Sándor ennek ellenére nem váltott oldalt, sőt határozottan kiáll a többi között Tarlós István mellett, akinek legnagyobb érdeme budapesti főpolgármesterként a Liget-projekt elindítása volt. (Reméljük, Tarós nem sértődik meg nagyon.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.