Lukácsi Katalin már Pócs János képviselői székét látja inogni a jászberényi győzelem után

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az elsöprő jászberényi ellenzéki győzelem hírére posztolta Facebook-oldalán Lukácsi Katalin, volt KDNP-s politikus az alábbi képet:

Ünneplő ellenzékiek Jászberényben, a vállakon Budai Lóránt.Fotó: Lukácsi Katalin/facebook

Ezzel a megjegyzéssel:

Az üzenet egyértelmű.
Ma Szabó Tamás. Holnap Pócs János.
2022 elkezdődött.
Gratulálunk Budai Lóránt!!!!

Szabó Tamás Jászberény most leváltott fideszes polgármestere, Pócs János pedig a  térség befolyásos országgyűlési képviselője.

Lukácsi Katalin egyébként jászberényi születésű politikus, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapítója, aki 2017-ben a Ferenc pápa elleni kormáynzati támadások, a Népszabadság bezárása és a CEU elüldözése után lépett ki a KDNP-ből.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.