Lukácsi Katalin már Pócs János képviselői székét látja inogni a jászberényi győzelem után

Az elsöprő jászberényi ellenzéki győzelem hírére posztolta Facebook-oldalán Lukácsi Katalin, volt KDNP-s politikus az alábbi képet:

Ünneplő ellenzékiek Jászberényben, a vállakon Budai Lóránt.Fotó: Lukácsi Katalin/facebook

Ezzel a megjegyzéssel:

Az üzenet egyértelmű.
Ma Szabó Tamás. Holnap Pócs János.
2022 elkezdődött.
Gratulálunk Budai Lóránt!!!!

Szabó Tamás Jászberény most leváltott fideszes polgármestere, Pócs János pedig a  térség befolyásos országgyűlési képviselője.

Lukácsi Katalin egyébként jászberényi születésű politikus, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapítója, aki 2017-ben a Ferenc pápa elleni kormáynzati támadások, a Népszabadság bezárása és a CEU elüldözése után lépett ki a KDNP-ből.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.