Bikaként öklelte fel az ellenfél mit sem sejtő edzőjét az Eintracht csapatkapitánya

sport
2019 november 11., 11:58
comments 55

Ritka csemegejelenet színesítette az 1:0-ás hazai győzelemmel zárult Freiburg-Eintracht Fraknfurt német bajnoki meccs hosszabbítását. 

link Forrás

A hátrányban lévő vendégek csapatkapitánya, az argentin középhátvéd Abraham egy kiguruló labda után futott, amikor - a jelek szerint - úgy ítélte meg, hogy az ellenfél edzőjének kötelessége lett volna megállítania a mellett elguruló labdát. 

link Forrás

Mással nem nagyon magyarázható ugyanis, hogy lassítás és irányváltás nélkül nekiszaladt Christian Streichnek, akit a pampák szarvasmarhájaként öklelt fel. A hibátlan jelenethez a meglepetésfaktor mellett az is kellett, hogy Streich, ha már meglökték, óriásit neymarozott. 

Az eredmény hibátlan, ötcsillagos focijelenet és két piros lap. A másikat a Freiburg egyik stábtagja kapta, aki rátámadt Abrahamra és megnyomorgatta a hátvéd arcát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.