Képesítés nélkül adott be zsírégető szereket pácienseinek egy újpesti nő, kuruzslás miatt ítélték el

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Több százezer forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság kuruzslás miatt a 40 éves újpesti nőt, aki

injekciós zsírégető kezeléseket hirdetett interneten, majd a bejelentkezőknek be is adta a szérumot annak ellenére, hogy ilyen képesítése nem volt.

A kezeléseket újpesti lakásban végezte a nő, ebben élettársa is segítette, ő is pénzbüntetést kapott.

A nő ráadásul olyan kozmetikai termékeket fecskendezett bőr alá, amelyek előírás szerint csak külsőleg lettek volna alkalmazhatók. A szolgáltatást különböző weboldalakon hirdette, és kedvezményes kuponnal is lehetett fizetni nála. Két év alatt összesen 16 emberen végzett kezeléseket. A szolgáltatásért az ügyfelek 10-70 ezer forint közötti összeget fizettek.

A nyomozók még 2017-ben jelentek meg a nő lakásán, a házkutatás során több mint ezer injekciós tűt és 196 darab ismeretlen eredetű ampullás gyógyszert találtak. A páciensek még a rendőri intézkedés közben is érkeztek.

A bíróság bűnösnek mondta ki a vádlottakat és a nőt 525 ezer, a férfit 240 ezer forint pénzbüntetésre ítélte. Az ítélet nem jogerős.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.