Evo Morales megérkezett Mexikóba

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az egykori bolíviai elnök, Evo Morales megérkezett Mexikóvárosba. Ott arról beszélt, hogy menedékjogot kért Mexikótól, mivel otthon veszélyben volt az élete. 

Fotó: PEDRO PARDO/AFP

Morales vasárnap mondott le, miután a hadsereg bejelentette, hogy távoznia kéne posztjáról. Az országban hetek óta tüntetések zajlottak, vitatva a legutóbbi választások tisztaságát. 

Morales a reptéren rövid sajtótájékoztatót tartott, ott arról beszélt, hogy kényszerítették arra, hogy lemondjon, és végül azért tette meg, mert nem akarta, hogy több vérontás legyen. De mint fogalmazott, amíg él, a politikában marad, és a harc is folytatódni fog, mert a világ minden emberének jogában kell álljon, hogy felszabadítsák magukat a kirekesztés és a megszégyenítés alól. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.