Tucatnyi halottja van egy szlovákiai buszbalesetnek

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Legalább 12 halottat és közel 20 sebesültet követelő buszbaleset történt a szlovákiai Nyitragerencsér közelében.

Egy kamionnal ütközött össze egy autóbusz, ami az árokba szaladt, és felborult. A baleset oka és az áldozatok pontos száma egyelőre nem ismert, a TASR szlovák közszolgálati hírügynökség legalább 12 halottról és sok sebesültről, köztük 10 súlyos állapotban lévő személyről tud, a Sita szlovák kereskedelmi hírügynökség már 13 halottról és közel 20 sebesültről számolt be.

A helyszínre 30 tűzoltó és több mentőhelikopter érkezett, zajlik a baleset sérültjeinek mentése. A tűzoltók szerint az áldozatok száma még tovább nőhet, mivel több embert még nem sikerült kiszabadítani az autóbusz roncsai közül. A sérültek egy részét sajtóértesülések szerint közben már a nyitrai kórházba szállították.

A Cipruson munkalátogatáson lévő Peter Pellegrini szlovák miniszterelnök a baleset hírére reagálva bejelentette: megszakítja a külföldi útját, és azonnal hazarepül. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.