Azonnal őrült népszerű lett a kiskutya, akinek a homloka közepére is nőtt egy farka

ÁLLAT
2019 november 14., 18:09
comments 37

Bár a menhelyen az ismert egyszarvú cetféléről a Narwhal (narvál) nevet kapta, lépten nyomon leunikornisozzák és leegyszarvúzzák azt a 10 hetes golden retriever kölyköt, akiről a jacksoni Mac's Mission rakott ki pár fotót. 

Ezek azonnal népszerűek lettek, mivel a kiskutyának van egy spéci testi tulajdonsága, amennyiben farkoszerű képződmény nőtt a homloka közepére.

link Forrás

Azt a röntgenvizsgálat alapján már tudni, hogy a homlokfarokban nincsen csont, Narwhal azt csóválni sem tudja. Éppen emiatt, amíg nem kezd el növekedni vagy nem okoz problémát, nem is tervezik leoperálni.

Bár a kiskutya hirtelen népszerűsége miatt jópáran bejelentkeztek örökbefogadónak, Narwhal egyelőre a problémás kutyák mentésére szakosodott telep lakója marad. Egyelőre az a terv, hogy mindaddig ott tartják, amíg biztossá nem válik, hogy a második farok tényleg nem okoz-e neki problémát.

Addig, a képek tanúsága szerint, jó kezekben, vagyis lábakban lesz:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.