Azonnal őrült népszerű lett a kiskutya, akinek a homloka közepére is nőtt egy farka

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Bár a menhelyen az ismert egyszarvú cetféléről a Narwhal (narvál) nevet kapta, lépten nyomon leunikornisozzák és leegyszarvúzzák azt a 10 hetes golden retriever kölyköt, akiről a jacksoni Mac's Mission rakott ki pár fotót. 

Ezek azonnal népszerűek lettek, mivel a kiskutyának van egy spéci testi tulajdonsága, amennyiben farkoszerű képződmény nőtt a homloka közepére.

Azt a röntgenvizsgálat alapján már tudni, hogy a homlokfarokban nincsen csont, Narwhal azt csóválni sem tudja. Éppen emiatt, amíg nem kezd el növekedni vagy nem okoz problémát, nem is tervezik leoperálni.

Bár a kiskutya hirtelen népszerűsége miatt jópáran bejelentkeztek örökbefogadónak, Narwhal egyelőre a problémás kutyák mentésére szakosodott telep lakója marad. Egyelőre az a terv, hogy mindaddig ott tartják, amíg biztossá nem válik, hogy a második farok tényleg nem okoz-e neki problémát.

Addig, a képek tanúsága szerint, jó kezekben, vagyis lábakban lesz:


Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 3,8 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.