Azonnal őrült népszerű lett a kiskutya, akinek a homloka közepére is nőtt egy farka

Bár a menhelyen az ismert egyszarvú cetféléről a Narwhal (narvál) nevet kapta, lépten nyomon leunikornisozzák és leegyszarvúzzák azt a 10 hetes golden retriever kölyköt, akiről a jacksoni Mac's Mission rakott ki pár fotót. 

Ezek azonnal népszerűek lettek, mivel a kiskutyának van egy spéci testi tulajdonsága, amennyiben farkoszerű képződmény nőtt a homloka közepére.

Azt a röntgenvizsgálat alapján már tudni, hogy a homlokfarokban nincsen csont, Narwhal azt csóválni sem tudja. Éppen emiatt, amíg nem kezd el növekedni vagy nem okoz problémát, nem is tervezik leoperálni.

Bár a kiskutya hirtelen népszerűsége miatt jópáran bejelentkeztek örökbefogadónak, Narwhal egyelőre a problémás kutyák mentésére szakosodott telep lakója marad. Egyelőre az a terv, hogy mindaddig ott tartják, amíg biztossá nem válik, hogy a második farok tényleg nem okoz-e neki problémát.

Addig, a képek tanúsága szerint, jó kezekben, vagyis lábakban lesz:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.