A szurkolók szerint világszínvonalú a Puskás Aréna

csoda
2019 november 15., 17:55
comments 154

A Magyar Távirati Iroda tudósítói a megnyitó helyszínén végeztek kisebb közvéleménykutatást a szurkolók körében, kinek, hogy tetszik az új Puskás. Az eredmény: tökéletes az elégedettség. Egy kispesti fanatikus teljesen ámulatba esett.

A továbbiakban szöveghíven ismertetjük az MTI tudósítását:

„A szurkolók egyöntetű véleménye, hogy világszínvonalú lett a Puskás Aréna, melyet pénteken a Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzéssel avattak fel.

Az új létesítményt nagyjából húsz perccel a 19 órai kezdés előtt töltötték meg a drukkerek, akik például elégedetten beszéltek a gyors beléptetésről. Az MTI tudósítói által megkérdezett emberek kivétel nélkül világszínvonalúnak nevezték a stadiont, és olyan kivételes alkalomnak tartották az avató mérkőzést, amely egyszer adatik meg egy ember életében.

»Teljesen ámulatba ejtett a Puskás Aréna. Alig hiszem el, hogy Magyarországon vagyok. Minden tökéletes, egyszerűen semmi kivetnivalót nem tudok említeni« – mondta egy kispesti fanatikus, aki külön kiemelte, hogy pihenőszoba és csocsó is a szurkolók rendelkezésére áll.

A visszavonuló, 97-szeres válogatott Gera Zoltántól (középen) búcsúzik a megújult Puskás Stadion közönsége, Kubatov Gábor (balra), a Fradi elnöke és Csányi Sándor (jobbra), az MLSZ elnöke.
photo_camera A visszavonuló, 97-szeres válogatott Gera Zoltántól (középen) búcsúzik a megújult Puskás Aréna közönsége, Kubatov Gábor (balra), a Fradi elnöke és Csányi Sándor (jobbra), az MLSZ elnöke. Fotó: Illyés Tibor/MTI/MTVA

Egy másik drukker arról lelkendezett, hogy fogadóiroda is van a stadionban és büszkén mutatta, hogy a magyar válogatott sikerére ezer forintot tett fel. Mint megjegyezte, az sem baj, ha nem nyer, de a nemzeti együttes ellen sosem fogadna.

Az egyetlen kritikai észrevétel a büfét illette, mert a stadion bizonyos részein nagy sor alakult ki. Egy a legfelső, harmadik szinten helyet foglaló néző húszperces sorra panaszkodott, ugyanakkor az aréna más részein lévő szurkolók szerint legfeljebb tíz percet kellett sorban állniuk, amit elfogadhatónak tartottak.

A magyar-uruguayi avató mérkőzés 19 órakor kezdődött a szlovén Damir Skomina sípjelére, aki idén a Bajnokok Ligája döntőjét is vezette.” (MTI)

(A poszt élesítésének idején Uruguay 2-1-re vezet.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.