Jajveszékelt a fájdalomtól az Erdélyben előadás közben lezuhant budapesti cirkuszi artistanő

A baleset előtti pillanatok

Súlyos töréseket szenvedett el az a 19 éves, egy budapesti cirkuszi társulattal az erdélyi Vajdahunyadon fellépő artistanő, akinek balesetéről videófelvétel is készült. Ezen az látszik, hogy a száma elején beleül egy textilheverből varrt gyűrűbe, ami egy kötelhez van rögzítve, aminek a segítségével a magasba húzzák. De mielőtt belefoghatna a produkcióba, a 4-5 méterre felemelt textilgyűrű leszakad a kötélről vagy leoldódik róla, a nő pedig a földre zuhan.

“A földre zuhant, a fájdalomtól kétségbeesetten jajveszékelő artistát ölben vitték ki a cirkuszi sátorból. Bende Barna, a vajdahunyadi kórház szóvivője a Mediafax hírügynökségnek elmondta, az áldozat súlyos állapotban, medence-, lábszár- és kéztöréssel került hozzájuk, és hétfőn dől el, hogy szükség van-e műtéti beavatkozásra.”

- írja a Krónika cikke.

Az ügyben a Hunyad megyei rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indított bűnvádi eljárást a vajdahunyadi ügyészség felügyelete alatt.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.