Jajveszékelt a fájdalomtól az Erdélyben előadás közben lezuhant budapesti cirkuszi artistanő

baleset
2019 november 18., 07:37
photo_camera A baleset előtti pillanatok

Súlyos töréseket szenvedett el az a 19 éves, egy budapesti cirkuszi társulattal az erdélyi Vajdahunyadon fellépő artistanő, akinek balesetéről videófelvétel is készült. Ezen az látszik, hogy a száma elején beleül egy textilheverből varrt gyűrűbe, ami egy kötelhez van rögzítve, aminek a segítségével a magasba húzzák. De mielőtt belefoghatna a produkcióba, a 4-5 méterre felemelt textilgyűrű leszakad a kötélről vagy leoldódik róla, a nő pedig a földre zuhan.

“A földre zuhant, a fájdalomtól kétségbeesetten jajveszékelő artistát ölben vitték ki a cirkuszi sátorból. Bende Barna, a vajdahunyadi kórház szóvivője a Mediafax hírügynökségnek elmondta, az áldozat súlyos állapotban, medence-, lábszár- és kéztöréssel került hozzájuk, és hétfőn dől el, hogy szükség van-e műtéti beavatkozásra.”

- írja a Krónika cikke.

Az ügyben a Hunyad megyei rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indított bűnvádi eljárást a vajdahunyadi ügyészség felügyelete alatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.