Ezeket a szavakat tiltották eddig a ferencvárosi Facebook-oldalról

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Miután az új ferencvárosi önkormányzati vezetés átvette a kerületi Facebook-oldal kezelését is, kiderült, milyen szavakat moderáltak eddig automatikusan a hozzászólásokból. Ezeket:

mafia, maffia, lopás, tolvaj, mutyi, csaló, mszp, lakásmutyi, lakásmaffia, lakásmafia, botrány.

Azt írják, a kitiltott felhasználókat visszavették, a káromkodásszűrőt viszont érvényben hagyták. „A továbbiakban senkit sem tiltunk ki politikai okból, nem toleráljuk viszont a nyilvánvaló trollokat vagy a rasszista hozzászólásokat.”

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.